بخارا

بخارا

بخارا

بخارا

آشنایی با دیوار سبز | تعاریف، مزایا، طراحی و اجرا


آشنایی با دیوار سبز | تعاریف، مزایا، طراحی و اجرا

در سال‌های اخیر استفاده از دیوار سبز در طراحی داخلی و محوطه سازی روند رو به رشدی داشته است. دیوار سبز را با سه وجه به‌هم‌پیوسته می‌توان شناخت: چیستی؟ چرایی؟ و چگونگی؟ در بحث چیستی به تعریف دیوار سبز و انواع آن می‌پردازیم. در بحث چرایی با مزایای دیوار سبز و کاربردهای گسترده آن آشنا می‌شویم. در بحث اجرا، چگونگی ساخت گرین وال و پیش‌نیازهای آن را از دید یک مجری دیوار سبز بررسی می‌کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

 

 

مقدمه

انبوه مزایای حضور گیاهان در محیط پیرامون ما، باعث شده به وجود آن‌ها علاقه‌مند و حتی وابسته شویم. گاهی گیاهان را به‌صورت طبیعی و خودرو در محیط اطرافمان می‌بینیم و بهره‌مند می‌شویم. گاهی وقت‌ها بر اساس نقشه شهری و توسط شهرداری آن‌ها را در محوطه سازی و طراحی فضای سبز شهری استفاده می‌کنیم. گاهی هم در خانه خود گلدان‌های کوچکی را پرورش می‌دهیم و از آن‌ها مراقبت می‌کنیم. و البته در مواردی هم به کمک متخصصین، گیاهان را با سبک زندگی مدرن پیوند می‌زنیم. در اینجاست که شرکت ایده سبز به‌عنوان طراح و مجری طراحی بیوفیلیک در ایران وارد عمل می‌شود.

دیوار سبز یک روش‌ مدرن برای ایجاد باغچه‌های زنده است که بر اساس نیاز انسان امروزی شکل گرفته. خانه‌های کوچک، طبیعت به حاشیه رفته و آلودگی رو به گسترش ما را مجبور به خلق روش‌های بهره‌ورتر کرده. دیوار سبز یک تکنیک با بهرهوری بالا برای طراحی فضای سبز داخلی و خارجی است. در این مطلب از سه بعد به بررسی دیوار سبز می‌پردازیم. چیستی دیوار سبز؟ چرایی دیوار سبز؟ و چگونگی اجرای آن؟

چیستی؟ | دیوار سبز چیست؟

این تعریفی است که مرکز دیوار سبز دانشگاه استافوردشایر از دیوار سبز یا گرین وال ارائه کرده است:

"یک پوشش گیاهی که در مجاورت و یا روی یک سطح عمودی واقع می‌شود"

این یک تعریف کلی و کاملاً صحیح است. دیوار سبز یا گرین وال یک دیوار طبیعی یا گاها مصنوعی است که به آن باغ عمودی هم می‌گویند. دیوار سبز، سازه‌ای است که گونه‌های گیاهی متنوع به آن متصل شده و یک باغچه متراکم را به وجود می‌آورند. در دیوار سبز گیاهان اغلب در بستر رشدی متشکل از خاک، سنگ یا آب کاشته می‌شوند. ازآنجایی‌که بیشتر انواع دیوار سبز دارای پوشش گیاهی زنده هستند، مجهز به سیستم‌های آبیاری داخلی خواهند بود. البته گونه‌های خاصی از دیوار زنده هم وجود دارد که به سیستم آبیاری نیازمند نیست. ما در دیوار سبز خزه‌ ای یا ماس وال نیازی به آبیاری نداریم. موضوع آبیاری گیاهان مصنوعی در دیوار سبز مصنوعی هم که به‌کل منتفی است.

دیوار سبز در انواع نیمه‌هوشمند و هوشمند ساخته می‌شود. گرین وال هوشمند و فعال اغلب شبیه به دیوارهای سبز معمولی به نظر می‌رسد. اما به دلیل استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای نوین اهداف بزرگ‌تری را دنبال می‌کند. ویژگی اصلی یک دیوار زنده هوشمند، خودکار بودن فرآیند نگه‌داری و پرورش همچنین افزایش بهره‌برداری از سیستم است.

بحث انواع دیوار سبز کمی پیچیده است. دیوار سبز را با سناریوهای مختلفی می‌توان گروه‌بندی کرد. مثلاً بر اساس طبیعی بودن یا نبودن! بر اساس ثابت یا متحرک بودن! بر اساس نحوه اجرا! و البته یکی از روش‌های گروه‌بندی انواع دیوار سبز بر اساس بستر نگه‌دارنده است که به شکل زیر خواهد بود:

  • دیوار سبز کابلی
  • دیوار سبز مدولار
  • دیوار سبز شبکه‌ای
  • دیوار سبز نمدی
  • دیوار سبز هیدروپونیک

چرایی؟ | مزایای دیوار سبز چه هستند؟

m10_8s80.jpg

ساخت یک دیوار سبز طبیعی مزایای زیادی دارد. اول‌ازهمه، نمی‌توان مزایای بصری و زیبایی دیوار سبز را نادیده گرفت. قطعاً گرین وال می‌تواند تأثیر زیادی در زیباسازی یک محیط شهری ساخته‌شده از بتن و آجر بگذارد. بنابراین جایگزین کردن دیوار سبز با برخی المان‌های فضای سبز دارای بهره‌وری پایین می‌تواند ایده خوبی باشد. باید ادعا کنیم که مزایای دیوار سبز بسیار گسترده‌اند اما مهم‌ترین آن‌ها را در ادامه خواهید خواند:

  • افزایش ارزش ساختمان

یکی از مهم‌ترین مزایای دیوار سبز برای ساختمان‌ها و فضاهای سبز خصوصی، افزایش ارزش مادی بنا است. دکوراسیون سبز به دلیل طبیعی و یونیک بودن، ارزش مادی و معنوی بالایی دارد که به ارزش بنا می‌افزاید.

  • افزایش سرانه فضای سبز شهری

آلودگی هوا، گرمایش زمین، افزایش روزافزون جمعیت و از بین رفتن منابع طبیعی خطر بزرگی برای نسل‌های آینده است. با توسل به معماری سبز و طراحی بیوفیلیک می‌توان این روند خطرناک را کند و یا حتی متوقف کرد. افزایش سرانه فضای سبز شهری به کمک اصول معماری سبز یک روش بهینه برای بهبود کیفیت زندگی شهری است.

  • ایجاد تهویه مطبوع در فضاهای بسته

همان‌طور که می‌دانید گیاهان در کاهش دمای هوا و حفظ رطوبت محیط نقش زیادی دارند. همچنین کاهش سطح دی‌اکسید کربن و تولید اکسیژن یکی از فعالیت‌های مستمر آن‌هاست. ایجاد یک سیستم سبز می‌تواند راهکار خوبی برای جایگزینی با سیستم‌های تهویه مطبوع فعلی باشد. سیستم‌های تهویه مطبوع، هزینه بالایی برای ساختمان رقم می‌زنند. در ساختمان‌های بیوفیلیک گیاهان با کمترین هزینه و بدون چشم‌داشت نقش یک سیستم تهویه مطبوع را ایفا می‌کنند. در خانه‌های بیوفیلیک سیستم هوشمندی برای رشد گیاهان فراهم می‌شود به شکلی که گیاه همچون سنگ، سیمان و فلز به جزئی از ساختمان بدل می‌شود. البته جزئی زنده از آن! در ساختمان‌های بیوفیلیک یک بازی برد-برد شکل می‌گیرد که هم گیاه از آن بهره‌مند می‌شود و هم انسان.

  • ایجاد عایق حرارتی و صوتی

همان‌طور که اشاره کردیم گیاهان دمای محیط را تعدیل می‌کنند. دیوار سبز می‌تواند در حکم یک عایق حرارتی عمل کند و مانع هدر رفت انرژی در محیط شود. از سوی دیگر دیوار سبز صداهای مزاحم محیط را جذب کرده و از آستانه شنوایی ما دور کنند. به‌این‌ترتیب یکی از مزایای دیوار سبز را می‌توان کاهش نویز و صداهای مزاحم دانست. یک شهر سبز یک شهر آرام و بدون آلودگی صوتی خواهد بود.

چگونگی؟ | نکاتی درباره طراحی و اجرای دیوار سبز

دیوار سبز کاربرد گسترده‌ای در طراحی فضای سبز و طراحی دکوراسیون داخلی دارد. می‌توانید دیوار سبز را در فضای بسته‌ی منزل، محل کار یا اتاق‌خوابتان داشته باشید. همچنین می‌توانید آن را در فضاهای باز همچون تراس سبز (تراس گاردن)، پشت بام سبز (روف گاردن) و در فضای سبز شهری (لنداسکیپ) پیاده کنید. برای ساخت دیوار سبز به چند جزء اصلی نیاز دارید. باوجود این اجزاء می‌توان یک گرین وال را طراحی کرد و مابقی موارد در درجه دوم اهمیت قرار می‌گیرند:

  • دیواری با موقعیت مناسب
  • یک پنل برای سوار کردن اجزاء گرین وال
  • گلدان
  • بذر یا قلمه گیاه موردعلاقه‌تان

اگر فضای مشخصی برای گرین وال در نظر دارید، شرکت مجری دیوار سبز تناسب آن را با طرح موردنظر شما بررسی می‌کند. اگر مشکلی برای اجرا وجود نداشت طرح اولیه و نوع دیوار سبز مشخص می‌شود. گیاهان مناسب دیوار سبز تهیه شده و تیم اجرایی دست بکار می‌شوند. ایده سبز برای پروژه‌های خاص امکان طراحی سه بعدی فضای سبز را نیز در نظر گرفته. به کمک طراحی 3D فضای سبز شما مدل‌سازی پروژه را پیش از اجرا خواهید دید.

مرحله بعدی در پیاده سازی دیوار سبز، ایجاد ساختار اجرایی و زیرسازی است. بسته به اینکه دیوار سبز به‌صورت پرتابل باشد یا ثابت فرآیند زیرسازی متفاوت است. گاهی به دلیل امکان نشت رطوبت بایستی دیوار یا سطوح را عایق‌بندی کرد. گاهی نیز به دلیل مقاومت پایین سطح نگه‌دارنده نیاز به مقاوم‌سازی خواهد بود.

گام بعدی در اجرای گرین وال پیاده سازی پنل است که مابقی اجزاء روی آن سوار می‌شوند. ایجاد گلدان یا سلول‌هایی برای پرورش گیاه نیز ضروری خواهد بود. در انتخاب گیاه مناسب برای دیوار سبز بهتر است که با مجری دیوار سبز خود مشورت کنید. بسته به شرایط جغرافیایی و ویژگی‌های دیوار سبز شما، نوع گیاه مشخص می‌شود. استفاده از گیاهان بومی و همیشه‌سبز می‌تواند انتخاب خوبی باشد تا هم دیوار زیباتری داشته باشید و هم طول عمر گرین وال افزایش پیدا کند. استفاده از گیاهانی چون یاسمن، کروتون، هوستا، مارانتا، ویرزیا، بیلبرجیا، پتوس، سرخس و ... در دیوار سبز مرسوم است. بااین‌حال از تنوع بالایی از گیاهان سبز در دیوار سبز می‌توانید استفاده ببرید.

صحبت پایانی

کمی خلاقیت و تخصص به شما برای داشتن دیوار سبز موردعلاقه‌تان کمک می‌کند. شرکت ایده سبز به‌صورت تخصصی درزمینه‌ی طراحی و اجرای دیوار سبز طبیعی و مصنوعی فعال است. سایر خدمات ما شامل محوطه آرایی، طراحی و اجرای روف گاردن یا بام سبز، ساخت پرگولا، آلاچیق و تراس گاردن می‌باشد. شما می‌توانید از طریق شماره‌های 09121173266، 09126494926 و 02177245295 با ما تماس بگیرید. رسالت ما افزایش کیفیت زندگی و پیاده‌سازی ایده‌های سبز همشهریانمان است.

منبع: سایت عروس بهار

نکاتی برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته


نکاتی برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته

در دنیای امروز ، سیستم های نظارت تصویری و دوربین های مداربـسته تبدیل به یک نیاز برای اکثریت مردم گشته است .

از این رو انتخاب بهترین گزینه برای خرید یک سیستم دوربـین مداربسته یک چالش برای کسانی که قصد تهیه ی این سیستم

را دارند می باشد .

در این مـقاله مواردی که می تواند راهنمای خوبی برای انتخاب بهترین گزینه برای خرید این سیستم ها می باشد را مورد بحث

و بررسی قرار می دهیم .

 

بخش آموزش شرکت ایمن تصویر امرتات همواره کوشیده است با بالابردن سطح آگاهی مصرف کنندگان سیستم های دوربین مداربسته در جهت انتخاب صحیح و جلوگیری از متضرر شدن خریداران دوربین مداربسته گامی هر چند کوچک بردارد و در این راستا مقالاتی را در راستای راهنمای خرید دوربین مداربسته منتشر می کند

مقاله ای که ملاحظه می کنید یکی از نمونه مقالات این مجموعه در جهت آموزش خرید دوربین مداربسته و دستگاه های DVR می باشد

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته مناسب

از چه تکنولوژی استفاده کنیم ؟ آنالوگ یا تحت شبکه ؟

شکل ظاهری مناسب دوربین مداربسته کدام است ؟

محل نصب مناسب کجاست ؟ محیط بیرون یا محیط داخل ؟

? بهترین رزولوشن چیست ؟

برند دوربین مداربسته

چند روز ضبط تصویر نیاز داریم ؟

?  هزینه های نصب چگونه محاسبه می شود ؟

کدام دستگاه ضبط تصاویر مناسب است ؟

دوربین مداربسته مناسب، باید مناسب نیاز های ما باشد و صرفا ارزان بودن و یا گران بودن یک سیستم نباید حکم خرید ما را برای یک سیستم دوربین مداربسته صادر کند .

?- از چه تکنولوژی استفاده کنیم ؟ آنالوگ یا تحت شبکه ؟

 

در صورتی که بالاترین کیفیت موجود را از دوربین مداربسته خود انتظار دارید حتما دوربین های مداربسته تحت شکبه را انتخاب نمایید . این دوربین ها دارای کیفیت تصویر بالا ، کابل کشی کم ، قابلیت ارتقای سیستم آسان ، قابلیت های نرم افزاری بسیار بالا و در کل راندمان کاری بالا اما قیمت اجزاء و همچنین خدمات نصب دوربین های تحت شبکه نیز بالا می باشد و در استفاده از این سیستم ها نیز تخصص بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ AHD-HD نیاز می باشد

اما در صورت عدم نیاز به کیفیت بسیار بالا و قبول کیفیت تصویر خوب و با قیمت بسیار پایین دوربین های آنالوگ AHD) HD) انتخاب بسیار هوشمندانه ای می باشد .

?- شکل ظاهری مناسب دوربین مداربسته کدام است ؟

یک تصور غلط وجود دارد که همه دوربین های دام یا سقفی دید ??? درجه دارند و همه آن ها قابلیت چرخش نیز دارد ، این تصوری غلط می باشد.

 معمولا دوربین های بالنز فیکس و بدون قابلیت چرخش در مدل های دام ، بالت و مینیاتوری بیشترین استفاده را دارند .

اگر محل نصب دوربین های ما محلی دکوراتیو و فضایی غیر صنعتی دارد و عدم وجود یک دوربین مداربسته جلب توجه کننده مورد نیاز است حتما دوربین های مداربسته دام یا سقفی را به شما پیشنهاد می کنیم که این دوربین ها در انواع پلاستیکی و فلزی وجود دارند .

حال اگر محل صنعتی و یا فضای بیرونی مورد نظر است و یا فضایی است که دیده شدن دوربین خیلی اهمیت نداشته باشد و یا حتی لازم باشد از دوربین های بالت استفاده می گردد .

از دوربین های مینیاتوری نیز در مواقعی استفاده می شود که نیاز باشد به صورت کلی دوربین مخفی نصب شده و دیده نشود چرا که این دوربین ها بسیار کوچک بوده و قابلیت مخفی کردن بالایی دارند .

 

?- محل نصب مناسب کجاست ؟ محیط بیرون یا محیط داخل ؟

 

اگر دوربین مداربسته جهت محیط بیرون نیاز است حتما از دوربین های ضد آب IP66  استفاده نمود و در صورتی که نیاز به ضد ضربه یا ضد انفجاربودن دوربین نیز احساس می شود ، می توان از دوربین هایی با آن قابلیت ها بهره جست

اما در صورتی که نیاز به استفاده از دوربین در فضای عادی و داخلی وجود دارد می توانید از دوربین های فضای داخل استفاده نمود و در هزینه صرفه جویی نمایید .

?- بهترین رزولوشن چیست ؟

علی رقم این که انتخاب بالاترین رزولوشن تصویر در دوربین های مداربسته به یک تب تبدیل شده اما در این قسمت نکاتی را به عرض خواهیم رسانید که شما بتوانید رزولوشن مناسب جهت محیط خود را انتخاب نموده و هزینه اضافی بابت رزولوشن اضافی پرداخت نکنید .

شما برای داشتن دید خوب در یک مساحت تا ?? متر نیاز به دوربین ? مگاپیکسل دارید که این رزولوشن در این مساحت تصویر قابل قبولی با جزئیات قابل قبول ارائه می دهد .

اگر متراژ مساحت محل مورد نظر بین ?? تا ?? متر هست می توانید از دوربین های ?.? مگاپیکسل استفاده نمایید .

دوربین های مداربسته ? مگاپیکسل را می توانید تا متراژ بالای ?? متر نیز استفاده نمود .

اما در صورت نیاز به استفاده از دوربین های مداربسته درمحیط بیرون و مسافت دید بالا حتما از دوربین های ? مگاپیکسل به بالا استفاده کنید .

و در صورتی که نیاز به خواندن پلاک اتومبیل های عبوری را دارید ، دوربینی با این قابلیت را از فروشنده درخواست کنید .

?- برند دوربین مداربسته

یکی از مهم ترین معیار ها در انتخاب سیستم دوربین مداربسته خوب برند آن سیستم می باشد .

حتما از برند های واقعی که دارای شرکت های گارانتی کننده واقعی هستند ، استفاده کنید و به هیچ وجه گول تبلیغات اجناس تقلبی و غیر اصیل را نخورید .

مطمئن باشید خرید مطمئن از یک شرکت معتبر به مراتب موفقیت آمیز تر از خرید متفرقه اما شاید ارزان می باشد .

 

?- چند روز ضبط تصویر نیاز داریم ؟

حتما قبل از خرید مدت زمان نیاز به تصاویر ضبط شده را با فروشنده چک کنید .

این زمان بستگی به هارد دوربین مداربسته و نوع حالت ضبط و همچنین کیفیت ضبط دارد که فروشنده موظف است این نکات را برای شما تحلیل نماید .

?- هزینه های نصب چگونه محاسبه می شود ؟

حتما در بودجه بندی سیستم مداربسته خود نقش لوازم جانبی نصب و اجرت نصب و گارانتی خدمات را در نظر بگیرید .

در صورت عدم در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نصب ممکن است بعضی مواقع با اختلاف حتی نزدیک به ?? درصد نیز رو به رو شوید که این مورد بستگی به نوع سیستم و نحوه و متراژ کابل کشی دارد .

?- کدام دستگاه ضبط تصاویر مناسب است ؟

یکی از پر اهمیت ترین قسمت های انتخاب سیستم دوربین مداربسته انتخاب دستگاه ضبط DVR در این سیستم می باشد .

کیفیت نمایش تصویر را دوربین مشخص می نماید اما کیفیت ضبط را دستگاه های DVR  تعیین می کند که در مواردی این کیفیت پایین تر

از کیفیت دوربین می باشد که در این موارد یا باید DVR  بالاتری انتخاب کنیم و یا دوربین خود را با دوربین با رزولوشن پایین تر عوض کنیم و در غیر این صورت قسمتی از پول خود را هدر داده ایم .

 

در انتخاب دستگاه های DVR  باید بسیار دقت نمود چون قلب سیستم مداربسته ما این دستگاه می باشد و اختلاف کیفیت و کارایی دستگاه های DVR از متفرقه تا برند های خوب بسیار بسیار زیاد بوده و به هیچ وجه DVR متفرقه را انتخاب نمایید .

اطلاعات داده شده مختصری از عواملی هست که قبل خرید دوربین مداربسته هر کسی باید بداند . مشاوران شرکت ایمن تصویر امرتات همواره آمادگی راهنمایی همه عزیزان در خصوص انتخاب صحیح سیستم مداربسته را دارند و با توجه به این که این شرکت دارای شبکه نمایندگی وسیع در سرتاسر ایران می باشد .

لذا عزیزانی که نیاز به مشاوره در خصوص دوربین مداربسته در هر شهری را دارند می توانند توسط کارشناسان شرکت ایمن تصویر امرتات به نمایندگی های مستقر در استان و شهرستان خود معرفی شده و از خدمات مشاوره ای رایگان شرکت بهره مند شوید .

انتخاب بهترین دوربین مداربسته

انتخاب بهترین دوربین مداربسته همواره وابسته به موارد مختلفی بوده است . مواردی همچون میزان قیمت ، زاویه ی دید ، سنسور هایی مانند WDR ، نوع کیس و … بوده است ، ولی با رعایت موارد فوق همواره می توانید با جست و جو در برند های معتبر انتخاب های مطلوبی داشته باشید . بخاطر داشته باشید دوربین های NoName و تقلبی هرگز برای هیچ سلوشنی مناسب نمی باشند

  1. بهترین دوربین مداربسته
  2. دوربین مداربسته چیست؟
  3. تجهیزات دوربین مداربسته
  4. انواع دوربین مدار بسته